Samarbetspartners

Att spela curling är både utmanande och teambildande, men framför allt väldigt roligt! Curling är en sport som passar alla åldrar och vi anpassar spel och deltagande utifrån varje persons förutsättningar. Boka en roligt kick-off eller teamaktivitet redan idag.

I vårt konferenspaket ingår curling 1 tim. och 45 min. med instruktör, skor och utrustning, konferenslokal 1 tim. samt kaffe med fika och bubbelvatten.

Ändring eller avbokning utan kostnad fram till 3 dagar innan. Ni betalar med kort när ni besöker oss i hallen. Vill ni betala med faktura vänligen maila till boka@goteborgcurling.se för att få ett faktureringsunderlag att fylla i. Faktureringsavgift tillkommer 80 kr ex. moms.

Boka tid

Hur går det till att spela?

Ni kan vara mellan 8-10 personer som spelar på varje bana. Det ”rätta antalet” är 8 personer, 4 personer i varje lag, men självklart anpassar vi spelet och lagen efter antal deltagare. Våra instruktörer tar emot er och hjälper er tillrätta när ni kommer. När alla är klara börjar vi med en genomgång och instruktion om hur spelet går till, regler och all information som krävs för att komma igång. Alla får öva och känna på att glida på isen, lära sig att få iväg en curlingsten, sopa och curla. Efter det är det dags att spela match. Ni kan förbereda lagindelning själva eller så överlåter ni det till instruktören.

  • Total speltid inkl. instruktion är 1 timme och 45 min. Instruktören finns tillgänglig i hallen hela tiden.
  • Det finns två omklädningsrum med en dusch i varje om någon vill byta om.
  • Kom i god tid, ca 10 minuter innan passet börjar, för att hinna förbereda och byta om till curlingskor.
  • Bekväma byxor, gärna stretch, och en varm tröja eller lättare jacka är att rekommendera. Det är ca 8 grader i hallen.
  • Det är inte tillåtet att äta eller dricka alkoholhaltiga drycker inne i curlinghallen, men ni är välkomna att sitta i vår restaurangdel.