Skolcurling

Skolcurlingen är en viktig rekryteringsbas för Göteborgs Curlingklubb för att få ungdomar att bli intresserade av curlingsporten.

 

Skolcurling är ett erbjudande som gäller alla elever som går i grundskolan eller på gymnasiet. Ni besöker oss i curlinghallen under lektionstid i samråd med och enligt överenskommelse med ansvarig lärare.

Boka tid

Lärarens roll

Skolcurling förutsätter att lärarna själva tar ansvar för aktiviteterna i curlinghallen så att undervisningen/spelet fungerar. För att kunna utnyttja tiden på ett bra sätt är det viktigt att samtliga elever kommer i god tid till curlinghallen, ca 15 minuter innan passet börjar.

Pris 800 kr/bana

Vi erbjuder skolcurling till kraftigt rabatterade priser. För närvarande uppgår prisreduktionen till minst 77% av ordinarie priser.
Priset för ett spelpass om 1 timma och 45 minuter är 100 kr/elev, inkl. 6% moms. I priset ingår instruktör och all utrustning. Ansvarig lärare måste finns på plats under hela passet. Vi tar emot 8 elever/bana. Är ni färre betalar ni ändå för en bana (800 kr, inkl. 6% moms).