Skolcurling

Skolcurlingen är en viktig rekryteringsbas för Göteborgs Curlingklubb för att få ungdomar att bli intresserade av curlingsporten.
Varmt välkomna!

Lärarens roll

Skolcurling förutsätter att lärarna själva tar ansvar för aktiviteterna i curlinghallen så att undervisningen/spelet fungerar. För att kunna utnyttja tiden på ett bra sätt är det viktigt att samtliga elever kommer i god tid till curlinghallen, ca 15 minuter innan passet börjar.

Pris

Vi erbjuder skolcurling till kraftigt rabatterade priser. För närvarande uppgår prisreduktionen till 65% av ordinarie priser.

Priset för ett spelpass om 1 timma och 50 minuter är 750 kronor, inkl. 6% moms, per bana. I priset ingår en instruktör, dock skall ansvarig lärare finns på plats. På grund av säkerhetsskäl kan vi enbart ta emot 10 personer per bana.

Klädsel och utrustning

Det är runt 7 grader varmt i hallen. Vi rekommenderar varma, löst sittande och lite oömma kläder. Exempelvis träningsbyxor eller löpartights. Elever och lärare bör även ha med sig rena gymnastikskor som enbart används för inomhusbruk.

För alla våra gästers säkerhet har vi hjälmtvång, det finns hjälmar att låna men för att garantera bästa passform uppmanar vi att eleverna tar med egen hjälm (cykel-, skateboard- eller skridskohjälm funkar bra). All övrig curlingutrustning lånar ni i hallen. Omklädningsrum med dusch finns.

Lediga tider och bokning

Vi har i första hand reserverat måndag-fredag kl. 08-12 för skolcurling, övriga tider vid förfrågan. Via vår onlinebokning kan ni själva gå in och titta på vilka tider som finns tillgängliga för bokning.

Hör gärna av er till oss på 0707 – 444 535 alternativt skolcurling@goteborgcurling.se