Aktuellt i curlinghallen

Här ser ni vad som är på gång hos Göteborg Curling och Göteborgs Curlingklubb. Det kan vara öppet hus, erbjudanden, ungdomsaktiviteter, tävlingar och annan information. Välkomna att besöka oss!

Spela curling med familjen!

Nu har vi börjat med ”familjecurling” för att fler ska kunna spela curling hos oss under säkra förhållanden. Curling är en bra aktivitet där det är lätt att hålla avstånd och vi har gott om plats i curlinghallen. En utmärkt möjlighet att göra något tillsammans, men enligt rådande regler och rekommendationer. Välkommen att boka här!

Höstlovsaktivitet för barn och ungdomar

Välkomna att prova på att spela curling utan kostnad under höstlovet (v. 44). Det finns instruktör på plats och all utrustning finns att låna. Ta gärna med egen hjälm om du har (cykel- eller skatehjälm). Bekväma byxor och varm tröja eller jacka är att rekommendera. Vi har en inglasad läktare där föräldrar kan sitta och titta på. Där finns även ett café med kaffe, fika, godis och dricka.

  • Tisdag 27 oktober – start kl. 14.00
  • Onsdag 28 oktober – start kl. 12.00 och kl. 14.00
  • Torsdag 29 oktober – start kl. 12.00 och kl. 14.00

Vi tar emot 16 barn och ungdomar i varje grupp. Lämplig ålder: 7-16 år. Varje pass är 1 tim. 30 min. Samling ca 10 min. innan.
Begränsat antal platser. Anmälan krävs. Skicka ett mail till boka@goteborgcurling.se. Glöm inte att ange namn, ålder, dag och tid. Vi vill ha din anmälan senast fredag 23 oktober. Det går bra att anmäla sig till en, två eller tre dagar.

11 oktober – Öppet hus

Lördagen den 11 oktober har vi öppet hus i curlinghallen. Då är alla välkomna att besöka oss och antingen prova på att spela eller titta på och se hur det fungerar. P.g.a. pågående epidemi har vi begränsat antal deltagare. För mer information klicka här för inbjudan.

18 oktober – Öppet hus Rullstolscurling

Är du rullstolsburen och intresserad av att testa på att spela curling? Göteborgs Curlingklubb satsar aktivt på rullstolscurling och har bland annat ett SM-guld från 2013. Avsatt träningstid för rullstolscurling är söndagar mellan kl. 16:00–18:00. För medlemmar går det även bra att ställa upp i vår interna korpserie Göteborgsligan samt i Västsvenska Curlingförbundets divisionsspel. Lördagen den 18 oktober har vi öppet hus för rullstolscurling. Då är alla välkomna att besöka oss och antingen prova på att spela eller titta på och se hur det fungerar. P.g.a. pågående epidemi har vi begränsat antal deltagare. För mer information klicka här för inbjudan.