Aktuellt i curlinghallen

Här ser ni vad som är på gång hos Göteborg Curling och Göteborgs Curlingklubb. Det kan vara öppet hus, erbjudanden, ungdomsaktiviteter, tävlingar och annan information. Välkomna att besöka oss!

11 oktober – Öppet hus

Lördagen den 11 oktober har vi öppet hus i curlinghallen. Då är alla välkomna att besöka oss och antingen prova på att spela eller titta på och se hur det fungerar. P.g.a. pågående epidemi har vi begränsat antal deltagare. För mer information klicka här för inbjudan.

18 oktober – Öppet hus Rullstolscurling

Är du rullstolsburen och intresserad av att testa på att spela curling? Göteborgs Curlingklubb satsar aktivt på rullstolscurling och har bland annat ett SM-guld från 2013. Avsatt träningstid för rullstolscurling är söndagar mellan kl. 16:00–18:00. För medlemmar går det även bra att ställa upp i vår interna korpserie Göteborgsligan samt i Västsvenska Curlingförbundets divisionsspel. Lördagen den 18 oktober har vi öppet hus för rullstolscurling. Då är alla välkomna att besöka oss och antingen prova på att spela eller titta på och se hur det fungerar. P.g.a. pågående epidemi har vi begränsat antal deltagare. För mer information klicka här för inbjudan.